Aan de interieurfotografie word door High and Low fotografie veel aandacht besteed, het interieur word uitgelicht met een studio flitsset en er word veel aandacht besteed aan de opstelling en inrichting van het interieur, dit natuurlijk in overleg met u en uw klant. De interieurfoto’s worden perspectief gecorrigeerd door gebruik te maken van een shift objectief of nabewerking in de computer.

Ook is er de mogelijkheid van abonnementen met extra voordeel.

Graag maak ik met u een afspraak om een op maat gesneden offerte te maken en een demonstratie van het hoogtestatief te verzorgen.

Bel of mail high and Low fotografie voor verdere informatie.

High and Low fotografie benadert elk object als een reclame opdracht hierdoor  is High and Low fotografie de partner bij uitstek voor de makelaardij.

Door de combinatie van de unieke hoogtefotografie en de uitgebalanceerde interieurfotografie kunt u uw objecten op een bijzonder opvallende manier onder de aandacht brengen van eventuele kopers.

Zeker in de makelaardij is het van groot belang om een goede foto(presentatie) te hebben. Het is de eerste indruk voor een klant of een object interessant is. Een potentiële koper gaat eerst vlug alle foto’s bekijken en blijft hangen bij de foto (object) wat hem of haar aanspreekt, kijkt dan naar de prijs en gaat dan pas lezen.

De eerste indruk (de foto) is dus heel belangrijk !

Hierdoor hebben de foto’s geen onnatuurlijke en hinderlijke schuine lijnen waardoor het object een echte kwaliteitsuitstraling krijgt.

High and Low fotografie biedt alle onderdelen naar wens apart aan, maar heeft ook voordelige combinatie aanbiedingen (hoogtefotografie / interieurreportage).


 

INTERIEURFOTOGRAFIE

“You never get a second chance for a first impression”