Hoogtefotografie vanaf de grond.

Door gebruik te maken van een traploos instelbaar  statief dat tot een hoogte van maximaal 15 meter reikt en, ongeacht de ondergrond, overal geplaatst kan worden kan een bijzonder (ruim) perspectief gecreëerd worden. Zo worden bijvoorbeeld bebouwing,beplanting en ligging die,normaal gesproken, een belemmering vormen voor een goede foto juist omgezet in een toegevoegde waarde,ook worden objecten/elementen die van een normaal standpunt niet te zien zijn zichtbaar. De camera op het hoogtestatief wordt vanaf de grond bediend. De opnamen kunnen, indien gewenst, samen met u geregisseerd worden, u kunt “live”  op een monitor meekijken hoe het beeld eruit gaat zien.

D.m.v. afstand-bediening wordt de beeldhoek en uitsnede bepaalt. Tevens kan een laptop gekoppeld worden aan de camera waardoor het resultaat direct te zien is. Omdat de camera-opstelling eenvoudig en snel te wijzigen is, zijn opnamen vanaf meerdere invalshoeken en hoogten geen enkel probleem.

De opnamen ondergaan standaard een nabewerking waardoor kleur en contrast optimaal zijn. Eventueel kan verdere beeldbewerking worden uitgevoerd.

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden die voor u geschikt zijn!!!

 

HOOGTEFOTOGRAFIE

HOOGTEFOTOGRAFIE:

“Laat net dat beetje extra zien !!!”

2 METER

7 METER

15 METER